Menu
Your Cart

Întrebări frecvente

Dacă dimensiunea sau culoarea produsului pe care l-ați ales nu este disponibilă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la info@chameleonhunting.ro și vă vom anunța când va fi din nou disponibil.

Vă rugăm să vizitați secțiunea Tabel cu mărimi, să utilizați linkul de pe pagina de descriere a fiecărui produs sau să ne contactați.

Da, puteți trece la finalizarea comenzii ca oaspete, dar nu veți putea face modificări la comanda dvs., nu veți putea vedea produsele salvate, precum și produsele pe care le-ați achiziționat și nu veți putea urmări comanda. Dacă vă înregistrați, acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă urmări comanda, de a salva produsele preferate, de a urmări comanda, de a face comenzi mai rapide folosind datele salvate, de a primi promoții speciale, cadouri și notificări (vă puteți dezabona oricând de la primirea Notificărilor din Notificări). secțiune).

După înregistrarea pe Chameleon Hunting, pe lângă gestionarea comenzii și primirea de informații despre cele mai recente știri și promoții.

Vă vom trimite un e-mail la adresa dvs. de e-mail cu informații despre curier și un număr de scrisoare de transport pentru a urmări comanda.

Da, puteți modifica/anula comanda în orice moment. Dacă doriți să returnați comanda, vă rugăm să ne contactați la 0892791299 și vă vom ajuta.

Abonându-vă la Știrile noastre, veți primi cele mai recente știri, oferte, promoții, cataloage etc. la adresa ta de e-mail.