Menu
Your Cart

Conditii de schimb si returnare

CONDIȚII DE RETURNARE


Toate produsele comandate din magazinul online www.chameleonhunting.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la data livrarii.


Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original, cu toate etichetele pe ele, fara urme de imbracare, purtare si deteriorare, cu factura originala catre ele. 


Procesul de returnare sau schimb


1. Utilizatorul poate returna sau schimba produsele în termen de 14 zile de la data primirii mărfii de către el sau reprezentantul său, notificând despre aceasta "CHAMELEONHUNTING.RO" prin formularul de retur, la secțiunea "Altele", secțiunea "Formular de returnare/schimb" https://chameleonhunting.ro/index.php?route=account/return/add. Returul și schimbul sunt gratuite, iar adresa de retur este: Orașul Burgas, str. Madika, 6, Centrul logistic Madika, depozit 15, telefon de contact +359892791299.


2. Vă vom răspunde la e-mail în termen de 24 de ore (în zilele lucrătoare și în afara sărbătorilor legale) și vom proceda cu returnarea produsului.


3. La primirea produsului/produselor de la noi, Departamentul nostru de control al calității va inspecta produsul


4. După ce aprobăm returnarea, vom proceda la rambursare și vă vom trimite un e-mail de confirmare


Vă recomandăm insistent să acordați atenție Ghidului de mărimi înainte de a comanda oricare dintre produsele noastre. Daca nu sunteti siguri in alegerea marimii - contactati-ne sa va acordam ajutor!


Pentru mai multe informații, accesați Termenii și condiți.