Menu
Your Cart

Despre Chameleon HuntingBetter Outdoor Life

Chameleon Hunting este unul dintre top producătorii de echipamente pentru vânătoare din Europa, avand sediul in Bulgaria. Determinati să creeze cele mai inovatoare și funcționale îmbrăcăminte și echipamente outdoor din lume, Chameleon Hunting se orientează spre inspirarea omului să se unească cu natura, să petreacă mai mult timp în naturăîn armonie cu ea. Specializati în îmbrăcăminte și accesorii de vânătoare, noi, Chameleon Hunting sprijinim doar metode legale de vânătoare și conservarea faunei sălbatice.

 

     „Vânătoarea este o pasiune care este trăită, așteptată și împărtășită; este o datorie și o responsabilitate pe care vânătorul o va purta în suflet toată viața. Vânătorul este cel care cunoaște și îi pasă cel mai mult de fauna sălbatică și de sustenabilitatea ei; el este cea care indiferent de condiții va ajuta un animal aflat în nevoie”.

 

     Echipa noastră de experți și iubitori de natură a petrecut ani de zile învățând arta vânătorii, comportamentul animalelor și conservarea faunei sălbatice. Ei interacționează încontinuu cu natura, o trăiesc zi de zi și o simt acasă. Acesta este scopul nostru - să vă facem să vă simțiți în siguranță, protejati și confortabil în aer liber. Ne dorim să faceti parte din natură, să vă creați amintiri de-a lungul vieții, să trăiți și să acționați în armonie cu mediul înconjurător, să experimentați o viață mai bună în natură, în timp ce noi ne ocupăm de echipament.


     Suntem conduși de tehnologii și inovații atunci când creăm cele mai durabile și de încredere produse. Evoluăm într-un mod care te apropie de munți și păduri, dar fără a le face rău. Creațiile noastre iconice sunt exprimate în îmbrăcăminte autentică și accesorii atemporale. Îmbrăcămintea excepțională de înaltă calitate și accesoriile de vânătoare indispensabile sunt create cu o atenție extraordinară la detalii, pentru cunoscătorii de tradiții și modernitate. Fiecare accesoriu din piele realizat manual este o măiestrie fină.                                                                                                             

    

     Înțelegem că activitățile în aer liber, inclusiv vânătoarea, necesită îmbrăcăminte și echipamente speciale, care trebuie create cu cea mai mare durabilitate și precizie, conferind fiabilitate pe viață. Prin urmare, alegerea tehnologiilor este unul dintre cei mai importanți factori în dezvoltarea produselor pentru noastre de înaltă calitate. În timp ce creăm cea mai practică și confortabilă îmbrăcăminte pentru vanatori, în același timp, ne mandrim cu un stil și modernitate recunoscute în toate produsele noastre.                                              

 

     Compania își construiește o bază solidă ancorată pe încrederea puternică că calitatea definește satisfacția clienților noștri. Astfel, obiectivul nostru principal este implementarea tehnologiilor și competențelor în fiecare detaliu, pentru a obține cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Credem în creșterea durabilă și suntem foarte preocupați de utilizarea materialelor și tehnologiilor naturale, ecologice, fără substanțe chimice atunci când creăm produsele noastre. Ne aprovizionăm în mod constant cu materiale inovatoare, cu impact minim asupra mediului, pentru a dezvolta echipament pentru vânătoare funcțional și atemporal.

           


Chameleon Hunting apreciaza clientul ca fiind rege pentru noi. Fiecare trebuie sa se simta special cand poarta piese Chameleon Hunting, fiind asigurat de o calitate exceptionala a produselor si serviciilor oferite de catre noi.
De ce Chameleon Hunting? 
Pentru ca si noi suntem vanatori si suntem determinati sa iti oferim echipamente la cea mai buna valoare pentru experiente unice.